Saturday, May 3, 2008

BLOOK GANGGUAN TEKSUAL

sindiket sol-jah mempersembahkan

Kehabisan stok. Sorry!
Apa-apapun sebarang pertanyaan kepada si lipas di sini atau lipas lain di sini.

T/Kasih.

32 comments:

achik said...

nak satu!!! ;)

Azzam Supardi said...

Yeah! ACHIK orang pertama order...dan mungkin ACHIK sorang je pembeli secara online ahak!

Ok.

Warna Diri & Ayu said...

Teksual!! Nak kena buka kamus nie
:{

Ezad said...

agak pelik dengan tarikh entry ini. ada gangguan teknikal kah?

muadzlife said...

huh?!

Mak Su said...

lipas yg pandai menulis?

Azzam Supardi said...

AYU,
Jangan! Jangan tak bukak...kamus tu.

EZAD,
Saja nak biarkan lama2 kat situ heh!

MUADZ,
Heh!

SU,
Baru belajar menulis tapi ada blogger yang dah lama menulis malah jadi sifu pulak.

Azzam Supardi said...

PEMBERITAHUAN...

Aku kehabisan stok. Kalau ada sesapa yang mahu...sila ke sini: http: //www.gangguan.blogspot.com

T/kasih.

sinaganaga said...

Stok wa pun dah SOLD OUT di KLAB semalam.

Azzam Supardi said...

Woo! Betul2 hangat ni! Diorang kata lu punya cover design tangkap leleh! Ni yang wa tak sabar nak collaborate buat novel.

Taf Teh said...

Aha, tahniah dah keluar Buku Lipas.Tak lama lagi Sol-jah akan keluarkan buku BALAKS!

Azzam Supardi said...

TAF TEH,
Ehek! BALAKS...aku tak tau le macamana pulak Naga design cover nanti ha ha.

nUr@dDeEn said...

wah, dah sold out. Aku baru nak order ngan Purp. Kalo aku order ngan ko, leh dapat free tak? hak hak hak!!!

famia said...

gile.
laju nye sold out.
aku br jual 4.
itupun beli secara maya.
stok belom sampai kat tangan.

ad3ck said...

first time entri ko ade gambo. ;p.

sinaganaga said...

Teh, Azam,
Design BALAKS dah ada dalam kepala - lagi le anak2 dara buat2 geli nak pegang buku tu nanti.

MUHAHAHAHA.

lindosh said...

herk.. mcm besh jee.. nakkkkkkkkkk!

kasut-gombak said...

macam pernah kulihat buku itu, tapi di mana ya?

deOughtred said...

wow! aku tidak akan mengalami tekanan perasaan lagi kali ni. sebabnya, aku dah dapat blook itu!

satu kejayaan dan kemerdekaan peribadi! yahoooooooooo

Azzam Supardi said...

NUR@,
He he! Free tu tajuk lain kot? Ha ha.

FAMIA,
Aku pun tak tau macamana boleh sold out. Tiba2 je habis.

D3CK,
Ko nak masukkan gambar ko? Nak?

NAGA,
Aku pun geli. HA HA!

LIND,
Sorry le, Lind. Lain buku la pulak ek?

KASUT,
Sendiri mau ingat la ha ha.

TRED,
Bagus. Perasaan aku pun tak tertekan pasal ko dapat baca dengan sempurna heh!

ad3ck said...

NAKKKKKKKKK!!! ;p.

nasazfrog... said...

mak ai tarikh dia apo camtuh bona tuh...

kareem said...

kenape lipas?
kenapa teksual?
kenape sold out?
kenape..kenape..kenape?

Azzam Supardi said...

D3CK,
Ha? Buang tebiat ke apa? Ha ha.

NAS,
Sudar tukar aaar!

KAREEM,
Ko tengok la kat link yang aku bagi tu. Panjang ceritanya heh.

achik said...

simpan tak satu utk saya??? kalau tak, merajuk la camni.. heh!! ;p

nia said...

assalam..
me dah bli buku tuh!
bez3..
post kam0o plg bez..
cayalah!







pliz visit me at greenia.ilyfe.net

Azzam Supardi said...

CHIK,
Ada2. Nak bagi by hand ka? Ok.

NIA,
Heh!

achik said...

ada ek.. yeay!!! makasih..

err bagi alamat opis la ek.. senang skit.. nak bayar camne?? :)

Azzam Supardi said...

CHIK,
Ok e-mail kan je alamat opis tu. Bayar...nanti I jawab kat e-mail. Tq.

star said...

nk jugak..dan kawan2 juga!!! 4 plssssss...tq!!

Azzam Supardi said...

STAR,
Aku punya stok dah habis. Tapi kalau nak, cuba lawat http: //tokrimau.blogspot.com. Cari alamat e-mail Tok Rimau. Katakan kepada Tok Rimau, "Saya dan kawan-kawan saya nak diganggu Gangguan Teksual." T/kasih.

aisyahuseinrais said...

saya dah ada ini! "Mamai" kelakar! haha =)